Vågen, Stavanger

Pernille II
Tone and Øystein Haugland
Mon 12 Jul 2010 21:25
58:58.315N 5:43.761E
 
Vågen, Stavanger
 
Etter 2 netter på Finnøy dro vi til Stavanger. Vi dro kl 12:00 og var fremme kl 14. På turen stoppet vi innom for å fylle opp diesel tanken og så stoppet vi innom Lunde Båt Vest for å hente spribommen vi hadde bestillt. Vel i havn i Vågen i Stavanger tok vi turen bort til Ut i naturen og kjøpte oss en kajakka. Vi håper den skal kunne holde oss i form i løpet av de 7 ukene vi nå skal være på tur :-) Øystein padlet den fra butikken til seilbåten og det var ikke bare bare med ferjer og hurtigbåter på kryss og tvers pluss en del vind. Da han ikke er en av de best trente for tiden entret han seilbåten totalt utslitt og med krampe i lårene :-) På kveldingen fikk vi besøk av Anny og Leif. Anny hadde som vanlig med presanger til ungene :-) Jan Sigve tok også turen innom oss. Alltid kjekt med besøk om bord!

JPEG image

JPEG image