Skutevikkilen ved Jomfruland

Pernille II
Tone and Øystein Haugland
Wed 28 Jul 2010 17:14
58:53.79N 09:32.80E
 
Skutevikkilen ved Jomfruland
 
I går fikk vi nye gjester ombord. Ronny og barna Pernille og Åsne skal bli med oss en liten uke på tur.
 
I dag var det på tide å reise videre fra Linn og Svein Erik på Stokkøya etter 2 dukkerter der Tone fikk prøvd å velte med Kajakken og Mathias fikk prøve å dykke litt med Øystein med Marcus sin maske og snorkel. Vi har hatt ganske så fint vær på øya men veldig mange maneter i sjøen som har stoppet badingen vår litt.
 
Vi dro fra Stokkøya i halv to tiden og over til Helgeroa. Her bunkret vi diesel,vann,mat og is :-) Så gikk vi videre for motor til Skutevikkilen som ligger innenfor Jomfruland. Ved annkomst klarte vi å sette oss fast opp en liten sten med kjølen,slik at vi måtte få hjelp fra land til å dra oss av igjen :-) Men det var ikke noe hardt smell så vi regner med det ikke viser noe på båten. I kveld er det planer om å gå over til Danmark til Skagen.