På vei mot Danmark

58 32 67N, 010 58 17E
 
Nå sitter vi med hver vår kaffekopp, en plate med Marabouskjokkolade og passerer verderøene stille i øst. Med 2-3 m/s har havet omtrent aldri oppført seg mer stille her ute. Vår første middag er fortært og oppvasken er unnagjort. 30 nautiske mil er tilbakelagt, og flere ligger oss i venteSmilefjes Uttrykksikon
 
Mens vi venter på at kvelden setter inn, tenker vi tilbake på en helt fantastisk og innholdsrik dag. Vi dro avgårde fra brygga kl 14.00 akkurat etter planen. Det var koselig at så mange mennesker dukket opp og tok avskjed med oss. Følelsen av å legge fra kai kan ikke beskrives enda, men må nok få litt tid til å fordøye seg. Litt trist syntes vi det var å reise fra familie og venner, men synet av alle som vinket oss avgårde var utrolig herlig og kommer sent til til å glemmes. Ekstra moro var det å bli fulgt ut Skjeldsbosundet med både flagg og rop!
 
Stemningen er på topp i Sjarmen og vi er klare for en spennende seilas nedover mot Danmark og Tyskland. Livet på sjøen er herlig. Tusen takk til alle dere som enten var på brygga i dag eller som har ønsket oss vel avgårde. Det varmer!!
 
Hilsen gutta på Sjarmen