Jakobs blog fortsetter!

Perle
Sat 6 Aug 2011 08:18

Siden vi kom til København, og det er lenge siden har vi gjort mye gøyalt. I København har de båthavn midt inne i byen på kanaler, der er det fint med røde pølser, is og sykkeldrosjer. Inni badeanlegget ved Togstasjonen er det et stupebasseng, og der har jeg stupt 2 ganger. Vi måtte vente til regnværet ga seg før vi gikk på tivoli og der var det mye folk. Berg-og-dalbanen kjørte vi, og når jeg blir 140 cm høy skal jeg ta det høye tårnet der man blir sluppet ned veldig høyt. Frokostene våre spiste vi på Sjømannshjemmet i Nyhavn.

Fra København dro vi til Falster og Hesnæs der det var veldig mye klegg og mygg og fluer. Vi fikk også besøk av fetterne og kusinen vår som hadde vært på ferie i Tyskland. Det var veldig gøy og viløp mye 60-metern.  Dagen etter gikk vi tom for diesel i den ene tanken slik at motoren stoppet utenfor Syd-Falster og vi måtte taues inn av Frank på redningsskøyta. Mekanikeren kom dagen etter mens vi var på en fin lekeplass og pappa mener det ikke bare var vår feil.  

De neste dagene har vi våknet av at mamma og pappa kjører båten og vi har seilt nesten hele dagen frem til ettermiddagen i flere dager. Først til Kiel i Tyskland, og så gjennom en kanal og i går til en øy utenfor Nederland der de har surfeskole men der vannet blir borte hver dag når det er lavvann.

I dag skal vi leke boksen går og siden det snart blir uvær skal vi seile gjennom noen kanaler i et par dager. Der er det veldig grunt så vi må passe på å ikke gå på grunna.

Aksel har fått nye solbriller og jeg har dessuten lært meg å plystre!