Godt igang!

Perle
Tue 22 Nov 2011 12:56
Hei kjære venner!
 
Nå har vi kommet langt på Atlanterhav-turen, men det er enda lengre igjen enn vi har seilt nå. På den første måten synes jeg det er litt kjedelig å være på seiltur, på den andre måten (og egentlig mest) synes jeg det er veldig gøy.
 
Vi var et sted som heter Las Palmas, der var det veldig fint, vi var i en barneklubb noen dager og det var gøy. Vi møtte noen andre norske barn som heter Lise ogt Tobias på en båt som heter Nostra Vida, og så møtte vi noen andre som heter Gerhard og Henrik på båten Fri Flyt.
 
Vi ser mye på film på båten, blant annet om Brødrene Dal og legenden om Atlant-Is. Vi har fått besøk av noen som heter Karen og Karl og de skal være med over hele Atlanteren. I går fikk vi deilig Taco av Karen på seilbåten. De er veldig hyggelige og vi har det bra ombord.
 
Vi er med i en regatta og man kan se posisjonen vår om man går inn på en internettside som heter www.worldcruising.com og ser etter fleetviewer der Perle er med. Vi har ikke seilt så langt sydover som de fleste andre men seilt litt mer rett mot mål. Det er fordi vi har en værmann i land som heter Mads som gir oss gode værmeldinger og tips om hvor vi bør legge kursen.
 
I båten har vi 60 kg frukt og grønnsaker hengt opp i nett i taket inni båten. I går ble pærene modne så det ble en pæredag, mens i dag er bananene modne så det er banandag. Første dagen så vi minst 50 delfiner som hoppet opp og ned og ønsket oss velkommen til havet.
 
Hilsen Jakob