De Voorbereidingen

KISMET
Jan Huls & Ria Sprenger
Mon 22 Feb 2010 20:32

De Voorbereingen.

Dit jaar is het dan zo ver. We stoppen in april met werken en gaan het grootste deel van het jaar aan boord wonen. Begin mei vliegen we naar Bodrum. We hebben het daar de afgelopen jaren uitstekend gehad, maar half mei vertrekken we. We gaan op ons gemak naar het westen om eind 2012 deel te nemen aan de Rally du Route des Iles du Soleil, een rally die ons van Madeira via Dakar, Senegal en de Kaap Verdische eilanden naar Salvador in Brazilie zal brengen. Van daar uit gaat de reis verder omhoog langs de Braziliaanse kust, Fernando de Noronho en een heel eind de Amazone op. De rally eindigt in april 2013 in Frans Guyana. www.ilesdusoleil.eu

Maar zo ver is het voorlopig nog niet. Afgelopen week ben ik een weekje naar Bodrum geweest om een aantal klussen te doen. Kismet wordt steeds beter uitgerust voor onze grote plannen.