Borte kan duge, men hjemme er best.

Tu Can Tango
Karl Rune Nilsen
Wed 24 Jun 2009 11:36
Posisjon: Risør Havn, Utseilt siden siste melding: 193 (29 timer), fart:
6,7, Wind: 3 knop. Sjø: 0, Sol.

Dette er siste melding fra Tu Can Tango i denne omgang. Det er litt vemodig å si farvel til så mange hyggelige mennesker, både i crossing {CHANGE TO AT} seiltur {DOT} no og på våre egne sider. Vi ankom Risør igår kl 1900 lokal tid (perfekt) til en fantastisk mottagelse, der vi ble møtt av RS Risør 2, som vi var sammen med i skjærgården utover kvelden. Før det deltok vi på grillparty på Risør Seilforenings fantastiske sted på Finnøya. Det eneste skår i gleden var at vi måtte kjøre for motor inn Stanggapet. Vinden hadde dødd helt ut.

Grunnen til at vi uteble igår var at Hans Kristian ble satt i land på Hesnes midt i vinduet for rapporteringen. Men vi hadde en fantastisk genakker-seilas langs norskekysten for en god bris fra vest. Ja, vi glemte å melde at genakkeren ble reparert i Howth. Man leverer seil til reparasjon i en boks på land, og neste kveld leverer seilmakeren det tilbake. Glimrende service fra yachtklubbens side.

Men tilbake til Risør. Det aller beste været vi har hatt på hele turen kom vi til her. Og idag er det enda flottere. Skulle noen av dere fra flotiljen over Atlanteren komme innom Risør, så ta kontakt.

Og en takk til Seilturgutta som har holdt forbindelsen mellom oss.

Fortsatt god seilas til alle fra Rune, Karl Wilhelm, Ronald, Arnold, Raoul og Hans Kristian.