FW: fick det här från någon

Toutazimut
David Hitchcock and Magnus Kopsch
Fri 1 Aug 2008 15:55From: katarina {DOT} sven {CHANGE TO AT} hotmail {DOT} com
To: anna {DOT} chevalier {CHANGE TO AT} nykvarn {DOT} se; ann-mari {DOT} aberg {CHANGE TO AT} nykvarn {DOT} se; annsofipihlgren {CHANGE TO AT} hotmail {DOT} com; armin {DOT} kopsch {CHANGE TO AT} bredband {DOT} net; benny {DOT} hygrell {CHANGE TO AT} astrazeneca {DOT} com; carinarosada {CHANGE TO AT} hotmail {DOT} com; charlotte_fogelstrom {CHANGE TO AT} hotmail {DOT} com; danne {DOT} rr {CHANGE TO AT} hotmail {DOT} com; elina {DOT} lammi {CHANGE TO AT} nykvarn {DOT} se; lisa {DOT} bystedt {CHANGE TO AT} telia {DOT} com; erica {DOT} thor-bergkvist {CHANGE TO AT} nykvarn {DOT} se; espen {DOT} eiesland {CHANGE TO AT} vattnet {DOT} com; frekop-2 {CHANGE TO AT} student {DOT} ltu {DOT} se; getan {CHANGE TO AT} comhem {DOT} se; gunilla {DOT} leijon {CHANGE TO AT} nykvarn {DOT} se; helene {DOT} andersson {CHANGE TO AT} ds {DOT} se; irma {DOT} ericsson {CHANGE TO AT} nykvarn {DOT} se; jimmy3 {CHANGE TO AT} telia {DOT} com; jimpa {DOT} pettersson {CHANGE TO AT} live {DOT} se; kicki {DOT} bryngel {CHANGE TO AT} telia {DOT} com; magnuskopsch {CHANGE TO AT} hotmail {DOT} com; maria {DOT} kopsch {CHANGE TO AT} mavab {DOT} se; marianne {DOT} nystrom {CHANGE TO AT} nykvarn {DOT} se; mathias {DOT} kopsch {CHANGE TO AT} cervera {DOT} se; sabine {DOT} kopsch {CHANGE TO AT} telia {DOT} com; sara {DOT} mansson {CHANGE TO AT} sh {DOT} se; sofia {DOT} ekblom {CHANGE TO AT} hotmail {DOT} com; susanhellstrom {CHANGE TO AT} yahoo {DOT} se; tomas {DOT} kopsch {CHANGE TO AT} cervera {DOT} se
Subject: FW: fick det här från någon
Date: Fri, 25 Jul 2008 21:30:15 +0200
From: larsforthmeiier {CHANGE TO AT} msn {DOT} com
To: e {DOT} wijkander {CHANGE TO AT} telia {DOT} com; svante {DOT} snickars {CHANGE TO AT} telia {DOT} com; ennex {CHANGE TO AT} spray {DOT} se; gog {DOT} axelsson {CHANGE TO AT} telia {DOT} com; eriksson {DOT} jan-erik {CHANGE TO AT} telia {DOT} com; gosta {DOT} olsson {CHANGE TO AT} ramboll {DOT} se; katarina {DOT} sven {CHANGE TO AT} hotmail {DOT} com; janelarsson {CHANGE TO AT} comhem {DOT} se; lars {DOT} colliander {CHANGE TO AT} fmv {DOT} se; ingvar {DOT} holm {CHANGE TO AT} 3mail {DOT} se; a {DOT} hedberg {CHANGE TO AT} swipnet {DOT} se; ingture {CHANGE TO AT} telia {DOT} com; ake {DOT} gun {DOT} karlsson {CHANGE TO AT} telia {DOT} com; sture_1939 {CHANGE TO AT} hotmail {DOT} com; c {DOT} crafoord {DOT} ord {CHANGE TO AT} telia {DOT} com; sven {DOT} o {DOT} ar {DOT} ekstrom {CHANGE TO AT} strangnas {DOT} mail {DOT} telia {DOT} com; cgma {CHANGE TO AT} telia {DOT} com; y {DOT} elveberg {CHANGE TO AT} telia {DOT} com; bosse_zak {CHANGE TO AT} hotmail {DOT} com; lennart {DOT} 015910274 {CHANGE TO AT} telia {DOT} com; lennart {DOT} rohs {CHANGE TO AT} spray {DOT} se; perre30430 {CHANGE TO AT} telia {DOT} com; axan {DOT} golf {CHANGE TO AT} telia {DOT} com; bengt {DOT} wicksen {CHANGE TO AT} telia {DOT} com; skalby {CHANGE TO AT} telia {DOT} com; bowesth {DOT} 31025 {CHANGE TO AT} telia {DOT} com; cj {DOT} von {DOT} bergen {CHANGE TO AT} telia {DOT} com; gessler {DOT} r {CHANGE TO AT} telia {DOT} com; claes {DOT} manson {CHANGE TO AT} tele2 {DOT} se; claesgoran {DOT} eriksson {CHANGE TO AT} telia {DOT} com; mb-per {DOT} lindblad {CHANGE TO AT} telia {DOT} com; bystrom {DOT} jan {CHANGE TO AT} telia {DOT} com; lars {DOT} olander {CHANGE TO AT} home {DOT} se; hallberg {DOT} sture {CHANGE TO AT} telia {DOT} com; bertmarianne {CHANGE TO AT} telia {DOT} com; korra2 {CHANGE TO AT} swipnet {DOT} se; arne {DOT} arvidsson {CHANGE TO AT} strangnas {DOT} se; jackherodes {CHANGE TO AT} msn {DOT} com; karlmarklund {CHANGE TO AT} spray {DOT} se; see {CHANGE TO AT} telia {DOT} com; mc_ture {CHANGE TO AT} spray {DOT} se; bo-siv {DOT} larsson {CHANGE TO AT} telia {DOT} com; margareta {DOT} bulow {CHANGE TO AT} comhem {DOT} se; eaeri {CHANGE TO AT} online {DOT} no; gmunther {CHANGE TO AT} hotmail {DOT} com; kep {DOT} gnisvardsbysen {CHANGE TO AT} tele2 {DOT} se; torsten {DOT} kallberg {CHANGE TO AT} ltv {DOT} se; hekri {CHANGE TO AT} telia {DOT} com; kielo {CHANGE TO AT} pp {DOT} inet {DOT} fi; ritva {DOT} summanen {CHANGE TO AT} luukku {DOT} com
Subject: FW: fick det här från någon
Date: Tue, 22 Jul 2008 16:39:40 +0200
From: mfd {DOT} foretagsservice {CHANGE TO AT} telia {DOT} com
To: larsforthmeiier {CHANGE TO AT} msn {DOT} com
Subject: Fw: FW: fick det här från någon
Date: Tue, 22 Jul 2008 16:38:59 +0200

  

 

 

Emne: pröva lyckan och tjäna till semestern

 

Vanligtvis skickar jag aldrig detta slags mails, men
detta fick jag skickat från en god vännina, 
som är advokat och som tyckte det var en intressant
möjlighet. Hon berättar att det fungerar!
Vi har under inga omständigheter något att förlora!
 
Min vänninga berättade: -Jag är advokat och kan lagen.
Detta är säkert.'
 
'Kära Vänner!
Detta är inget skämt.
Bill Gates (ägare av Microsoft) delar ut av sin förmögenhet.

Om ni inte tar detta mail på allvar, kommer ni att ångra er!
Windows är fortsatt det mest använda programmet. 
Microsoft och AOL gör ett försök med utskick av
detta elektroniska besked (e-mail beta-test).                                                                                           
När du sänder detta mail vidare till dina vänner, kan
Microsoft spåra när vi använder programmet under 2
veckor.
 
Till varje person, som skickar detta mail, betalar
Microsoft 245 EURO.
 
För varje person, som tar emot detta mail och sänder det
vidare till andra, betalar Microsoft 243 EURO.
 
För varje tredje person, som tar emot mailet, betalar
Microsoft 241 EURO.
 
Under de närmaste 2 veckorna kontaktar Microsoft dig för
att bekräfta din adress och för att sända dig en check.
 
Med vänlig hälsning
Charles Bailey
General Manager, Field Opérations.
1-800-842-2332    Ext. 1085 or
904/245-1085       or RNX 292-1085'
 
'Tänkte att detta var svindel, men 2 veckor efter att ha
mottagit och vidaresänt detta mail,
tog Microsoft kontakt med mig för att få min adress och
jag mottog en check på 24.800 EURO.
 
Du ska sända detta mail innan testet löper ut.
Sänd det till så många som möjligt.
Om någon har möjlighet att göra detta så är det Bill
Gates. För honom räknas det som en reklamutgift.
 
Du bör kunna motta minst 10.000 EURO.
 
Intel och AOL förhandlar om att fusionera, varvid
bolaget blir det största i världen.
För att vara säkra på att även i fortsättningen vara det mest
använda, har Intel och AOL gjort ett försök som detta.
 
Vänligast
Maria José Marcela delgado
Junta de Andalucia, Spanien'

Lene Møller Andersen

 

 

 Senaste kändisnyheterna & hetaste skvallret! MSN Kändisnytt

Vårkänslor? Hitta någon att dela dem med! MSN Dejting

Den perfekta mixen av nöjesnyheter & livekonserter! MSN Video

Senaste resenyheterna & prisvärda flyg till hela världen! MSN Resor

Senaste resenyheterna & prisvärda flyg till hela världen! MSN Resor

Vårkänslor? Hitta någon att dela dem med! MSN Dejting


Senaste resenyheterna & prisvärda flyg till hela världen! MSN Resor

Vårkänslor? Hitta någon att dela dem med! MSN Dejting

Senaste resenyheterna & prisvärda flyg till hela världen! MSN Resor

Senaste resenyheterna & prisvärda flyg till hela världen! MSN Resor

Den perfekta mixen av nöjesnyheter & livekonserter! MSN Video <>Vinnarskalle? » Hitta utmaningarna på Spray SpelSenaste kändisnyheterna & hetaste skvallret! MSN Kändisnytt

Senaste kändisnyheterna & hetaste skvallret! MSN Kändisnytt

Senaste resenyheterna & prisvärda flyg till hela världen! MSN Resor