Horta

Valentina
Sun 23 Jun 2013 13:15

Hortan kaupunki on siisti ja viihtyisä paikka, paljon isompi paikka kuin Lajesin pikku kylä, mutta ei kuitenkaan vielä ahdistavan iso. Kaupunki on ennen muuta kuuluisa satamastaan. Erään epävirallisen tilaston mukaan tämä on neljänneksi vilkkain huvivenesatama maailmassa, jos asiaa mitataan vierailevien ulkomaalaisten alusten lukumäärällä. Laiturit ovat täynnä embleemejä, joita venekunnat ovat maalanneet vierailunsa kunniaksi. Tulimme siihen tulokseen, että niitä taitaa olla riittävästi ilman meidänkin kontribuutiotamme.

Vaikka nyt olemme Euroopassa ja EU:n alueella, niin olemme todenneet hintatason täällä olevan ilahduttavan edullisen. Jos tarkastelemme meidän ostoskorimme kannalta sellaisia olennaisia hintoja kuten leipomotuotteet, hedelmät ja vihannekset, juomat ja ravintolahinnat, niin ne ovat noin puolet siitä mitä Suomessa.

Vähän meidän jälkeemme tänne saapui Matti Lappalainen Snoopy veneellään. Hän on senioriyksinpurjehtija ja palaamassa kahdeksan vuoden pallonkierroltaan . Olemme parina iltana käyneet hänen kanssaan tutustumassa ravintolatarjontaan. Ja purjehtijoilla tietysti aina juttua riittää.

JPEG image

JPEG image

JPEG image

JPEG image

JPEG image

JPEG image

JPEG image

JPEG image

JPEG image

JPEG image