logo SY Sun Lady
Date: 28 Oct 2010 10:55:16
Title: Marina Rubicon Lanzarote

28:51:428N 13:48:907W

Havna her på Lanzarote er jo en kjempekontrast til det vi opplevde i Afrika. Nu er vi på båthotell igjen. Fin, rein havn og sjø, med en waterfront full av spisesteder, bakenfor waterfronten ligger fine hoteller, med tilrettelagte gang og sykkelveier. Det er virkelig stilig.

Dette er en Spansk ferieøy, hvor vi har alle fasiliteter, som landturistene har. Badebasseng, strand promenader, tennis og hva det en skulle være. I tillegg kan vi ta båten ut og seile til en strand for å sole og bade hvis vi vil. Temperaturen er nydelig, med sol, og godt og varmt hele dagen, og nettene passe kjølige ca 19 grader, så en sover behagelig.

Marina Rubicon er en liten forstad til en større by som ligger ca 15 min spasertur herifra. Som er delvis nyoppbygget som turiststed, med en pen arkitektur, hvor de har benyttet mye av lavaen som øya består av som dekorasjonsmiddel. Det er virkelig pent.

Vi er nu en anseelig norsk gjeng her, noen drar og nye kommer, men jeg tror vi er konstant 6 – 7 norske båter, og med mange nye fjes, så går dagen fort, med å sitte på kafe og prate sjitt, drikke vin og gjøre ingenting( men det gjør jo ingenting ).

Vi har meldt ankomst til Las Palmas 7 november, så vi går vel videre på  fredag eller lørdag, og seiler og bader oss nedover Fuerteventura, og kanskje med en avstikker til Puerto Rico,  på Grand Canari eller der i distriktet før vi seiler opp til Las Palmas.

Etter at vi kom i fra Afrika, har det vært mye kjent mat det har godt på.

Noen av kelnerne her snakker norsk, og det har vært fint å kunne bestille god mat som en vet hva er. Men nuuuuuuu skal vi begynne å utforske det spanske kjøkken igjen, og det kommer helt sikkert til å bli en kulinarisk opplevelse igjen

 

Vennlig hilsen

Rolf Mathiassen

Telef 00881622436256

Telef 004741431807

Mail rolf-mat {CHANGE TO AT} online {DOT} no

for å sende meldinger på satelitt telefonen om du har noen kjente hjemme som vil gi en hilsen til dere underveis kan dette gjøres fra http://messaging.iridium.com/

 


Diary Entries