logo SY Sun Lady
Date: 25 Dec 2011 01:54:32
Title: Juleaften i Marigot

Nu e julaften blitt sen kveld og vi sitter her og ser på facebook, læser litt med et lite glass rødt.

Vi har gått en del rundt i byen i dag og kjent på julestemninga. Disse nisseorkestrene som består av unger fra barneskolen er totalt utslitte etter å ha spilt i flere dager, og i morges startet de tidlig.( var fult liv i 9 tida ) Orkestret består av trommer i alle fasonger, en trompet og en saksofon. 30 unger slamrer på trommer, det skaper en enorm støy,( noen må bli hørselskadet ) og noen var så slitne at de seg i kne, men dirigenten bare peiste på. ( tenker de fleste har sovet seg gjennom julekvelden). Gjennomgangstonen er fra ; a litle drummer boy. En gammel julefilm.

Fant et fint konditori i gata, drakk kaffe, spiste pannekaker og hørte på musikken.

Ellers livner det til i havna etter hvert. Flere og flere båter blir vasket og gjort i stand, samt at det begynner å gå seg til for utleiebåtene. 2 ut i dag, og 2 for at par dager siden og det kommer folk i flere og flere.

Delen jeg har ventet på kom hit i går kveld, men jeg får den ikke ut før på mandag.

Julepakkeåpning hadde vi sammen med ongene i Breivika ( på skype ) og det var veldig veldig fint.

Nu e det veldig med liv oppe i byen, men i ettermiddag var det så stille å fint, nesten andaktig. Vi har også en veldig fin Dobermann gående her på kaia, og den satt andektig her bak båten og ventet mens vi spiste julemiddag, og det ble noe andefett til den også. ( men det var etter at vi hadde spist ferdig ).

Var på US og handlet i går. Reiste  med gummibåten.( Thomas og Snekkeren vet hvordan den ser ut lastet ).Fra US kan vi kjøre med handlevogna ned til gummibåten og får dermed mer med oss. Når en ikke har bil blir det mye bæring når en provianterer, så det er veldig greit med båten.

 

Vennlig hilsen

Rolf Mathiassen

Telef 00881622436256

Telef 004741431807

Mail rolf-mat {CHANGE TO AT} online {DOT} no

for å sende meldinger på satelitt telefonen om du har noen kjente hjemme som vil gi en hilsen til dere underveis kan dette gjøres fra http://messaging.iridium.com/

 


Diary Entries