Fremme!

Smily IV's Blog
Finn A. Bostad
Fri 14 Dec 2007 16:13
14.04.61n 60.56.93w
Vi kom frem kl.17:35 i går. Seilte med genua mot mållinjen. Vi ble møtt ute i bølgene av en fotograf i en liten rib. Han tok masse bilder av oss der vi nærmet oss. Siden vi ikke var de første som kom (..) var det ikke noen ledig bås til oss. Vi ble lagt utenpå en kjempestor nederlandsk båt. Her ligger vi enda og venter på at de skal finne en bås til oss. Jeg er ikke veldig imponert over dette. Mange har kommet etter oss og fått bås med en gang.
 
Det var deilig å komme frem! Vi fikk ombord frukt og drinker med en gang. Masse folk kom og møtte oss. Det var Lucia dagen, og jentene gikk sammen med mange andre norske jenter og sang Lucia sanger rundt i marinaen. Vi voksne var ombord i Regina og fikk gløgg. Etter å ha nøytralisert gyngingen med passe mengde med diverse flytende føde gikk vi og la oss i en båt som lå i ro!
 
I dag har jeg vært og sjekket inn på diverse kontorer, og fylt ut en utrolig mengde med papirer. Hva skal de med det..?
 
Været er ikke strålende. Det kommer stadig byger, og det er overskyet. Temperaturen er 29 grader, og det er veldig fuktig. Vi har betalt for å være her frem til 22. des. kanskje vi tar en tur ut et sted noen dager før premieutdelingen den 21.
Selve marinaen er fin, og det er masse barer og restauranter i området. Når vi har fått oss en bås skal vi få jolla på vannet slik at vi kan komme oss på stranden, og få sett litt utenfor.
 
Det er trådløst nettverk i havnen, men jeg får ikke koblet opp fra her vi ligger nå. Bilder og mer utførlig rapport kommer når vi har fått alt i orden.
 
Finn A.