Las Palmas

Serenity
Fridtjov Bergmann
Sun 7 Nov 2010 14:39
Las Palmas
 
I går fikk vi besøk av Jerry the Rigger, en erfaren mann som sjekket riggen til Serenity i regi av ARC-arrangøren. Veldig betryggende å få en ekspert ombord som kan finne eventuelle feil i riggen. Jerry the Rigger var veldig førnøyd med Serenity og spurte spøkefullt om han kunne få være med over Atlanterhavet. Det ble kun funnet et par mindre svakheter som nå utarbeides for å være mest mulig forberedt til overfarten. Det er i skrivende stund kun 2 uker igjen til ARC-regattaen går av stabelen. Realiteten av at vi faktisk skal krysse ett av verdens største hav begynner å komme over oss. Vi er alle ivrige og spent.
 
De norsk-deltagende ARC båtene kommer nå inn den ene etter den andre. Stemningen på kaien blant båtene er lystige og spent. Båten Malin fra Alta stelte i gårkveld istand med stormiddag til alle de norske båtene på utstikkeren vår. Dvs over 25 veldig fornøyde mennesker inntok et utrolig deilig måltid sammen på utstikkeren. Tusen takk til May! I løpet av gårsdagen fikk vi også testet biminien. Den ser ut til å funke greit, og kan bli veldig nyttig i Karibien.
 
Dagen idag har vært rolig. Veldig søndagsstemning ombord i båten, og alle slapper av.
 
Siden tirsdag har vi hatt besøk av fire kamerater av Jarl. Geir, Jan, Bengt og Jan Rune. De har funnet seg godt til rette ombord i Serenity, både når vi har lagt ved kai og når vi har vært underveis for seil. Veldig kjekt med besøk, en lystig og glad gjeng som passer godt inn blant “Ja-gutta”.
 
Alt vel ombord,
Serenity
 
 
 
018
Jerry the Rigger inspiserer riggen til Serenity
 
 
025
Biminien oppslått. Stor og romslig.
 
 
012
Gutta på tur fra Puerto Rico til Las Palmas