Porto Santo

Serenity
Fridtjov Bergmann
Fri 24 Sep 2010 13:49
Porto Santo
 
Etter ankomst Porto Santo naboøyen til Madeira, onsdag morgen, ble det et hyggelig gjensyn med mange norske båter. På det meste har vi talt 8 norske båter i område. Veldig kjekt.
 
Denne første dagen ble tilbrakt ved å slappe av, sjekke mailer og kontakte venner og kjente. Deilig å komme til havn. Spiste god middag inne i Villa Baleira, øyens lille by. Øyen bærer preg av å være i lavsesong for turisme.
 
Dag 2 leide vi ATV (firhjulinger) sammen med Deep Blue, og kjørte rundt på øyen for å utforske. Vi hadde også noen turer offroad, som virkelig falt i smak hos Ole. "Jeg vil ha mer mer mer!" Porto Santo er ikke en stor øy, og med lite vegetasjon, men alikevel et veldig fasinerende sted.
 
I dag er det blitt gjort vedlikehold av motor. I kveld blir det Bacalao på kaien i regi av Aries og Harry Z. Vi gleder oss!
 
To artige filmklipp er blitt lagt ut på youtube, og kan nytes ved å klikke på linken under, eller markeres - høyre klikke på markert felt - klikk "kopier" - klikk "lim inn" i adressefeltet på nettleser - klikk ENTER
 
Alt vel ombord,
Serenity
 
Jarl hilser til familie venner og kjente. Roen kryper på.....
Flott utsikt fra cockpit
Jarl
"Not a worry in the world"
Jevnlig besøk av naboer
Nydelig stille
Blikk stille hav, vind: 2 knop
Engasjerte sjeler
Den gjengen
Fasinerende landskap
Stian & Cathrine
Velfortjent lunsj
Sitter fast i en busk