Ayamonte Marina: geen wasserette

SeaWalk op reis
Sergej & Isabelle Berendsen
Tue 27 Nov 2007 07:36

 

 

Tjonge, wat een stuiterplek. Niet alleen liggen we onbeschermd tegen de wind maar ook tegen de vissersvloot die met 10 knopen naar buiten blaast. We liggen wel beter dan de Nocturne, maar dan nog. Als we met de kop in de wind liggen met de eb stroom is er niets aan de hand, maar zodra de stroom draait, gaat SeaWalk aan de wandel. Soms wint de wind en soms wint het water. Op de GPS blijken we soms 1-1,5 knoop snelheid te hebben. Totdat de ketting op is en dan stopt de boot en begint aan een andere wandeling. Net een hond aan een ketting en net zo onrustig.

 

Vanmorgen ben ik met een hele grote zak met was naar de kant gevaren. De havenmeester was een stuk sagrijn en weinig behulpzaam. Zo kan het dus ook. Zouu het aan de maandagochtend liggen? In ieder geval was er geen wasserette in de haven. Blijkbaar was er 1 bij de Lidl, maar ja, dat hoorde we pas twee dagen later.

 

Dus maar weer terug naar de boot. Vila Real slaan we maar over. Morgen gaan we een nachtje in de marina en dan op naar Chipiona.