Atlanterhavet

Seafarer
Sat 13 Dec 2008 15:03

Distanse siste døgn: 152 nm

Distanse siden start: 2536 nm

Distanse til St. Lucia: 190 nm

Snittfart siste døgn: 6,33 knop.

Snittfart siden start: 5,5 knop

Vind siste døgn: 7-15 knop ESE

Bølger siste døgn: 1m- 2m.

Kurs kl.12.00: 280o

Middag: Pasta m/kjøttboller i tomatsaus.

 

 

Kun 190 nautiske mil igjen! Det ligger i luften. Alle om bord er veldig klare for å sette bena på land. En seng som ikke gynger, et måltid uten å engste seg for å få maten i fanget. Det er innen rekkevidde nå. Vi er tomme for flaskevann, så nå drikkes det av det vi har igjen av brus, øl og vin for å slippe å drikke av vanntanken. Vannet på tanken smaker … ikke godt! Genakeren er oppe, men vinden har roet seg så det går ikke så fort som vi kunne ønsket. Plutselig har vi dårlig tid. Vi håper å være i St.Lucia på søndag en eller annen gang. Det skal bli godt med en skikkelig feiring på restaurant, for så å feste oss bedervede til langt utpå mandags morgen.

Det siste døgnet kom og gikk uten at det er stort å si om det. Fiske er blitt tatt opp igjen, i regi av sjefsfisker Erling, nå med en ekstra pølsesnabb på kroken.

 

Det er lørdag og forhåpentlig nest siste dag på båten. Det skal vi feire med en stor lunsj med spekemat og eggerøre, servert med restene av en kartong hvitvin som vi har hatt siden vi dro fra Norge.

Alltid en ting å feire…

 

Hilsen alle på Seafarer.