Atlanterhavet

Seafarer
Wed 10 Dec 2008 13:20

Distanse siste døgn: 156 nm

Distanse siden start: 2061 nm

Distanse til St. Lucia: 685 nm

Snittfart siste døgn: 6,5 knop.

Snittfart siden start: 5,05 knop

Vind siste døgn: 10-25 knop NE

Bølger siste døgn: 1,5m- 3m.

Kurs kl.12.00: 265o

Middag: Mexicansk gryte.

 

Nå går det unna her. De siste dagene har vi hatt og vind og gjort mange mil. Det er god stemning om bord nå som vi for alvor begynner å nærme oss mål. Det skal bli godt å komme frem nå. Vi har nå hatt 18 døgn på havet som alle har vært ganske like.

 

Etter så mange døgn på sjøen dukker det opp mange rare diskusjonstemaer. I går brukte vi lang tid på å diskutere hva slags hund vi skal få oss når vi blir store. En ganske interessant diskusjon. Resultatet ble som følgene.

 

Tor Henrik: En St. Bernhards hund, en amerikansk cockerspaniel og en chow-chow

Døvle: Springer spaniel

Erling: Jack russel terrier

Fredrik: Boxer

Nikolai: Grand danoa

Pappa: Er voksen og har bestemt seg for og ikke få seg hund

 

Som man ser kan det bli ganske hektisk hjemme hos Tor Henrik.

 

I dag er forøvrig den store fiskedagen. Nå er det et par dager siden vi hadde snøre ute sist. Dette fordi vi fant ut at vi var i dorado belte. Etter å ha fått fire av disse bestemte vi oss for å ta en pause til vi kom til tunfisk- og barrakuda belte. Her mener Erling at vi er nå. Blir det napp har vi bestemt oss for å prøve en sushi variant, så dette blir spennende.

 

I dag blir det nok en feiring. (Er ikke så vanskelig å finne noe å feire) 2000nm seilt. Er ikke i skrivende stund helt sikker på hvordan dette skal feires, men vi gleder oss.

 

Hilsen Seafarer