logo Ringhorne
Date: 13 May 2007 22:44:59
Title: Var det Atlanterhavet eller Stillehavet ?

27:38.82N 52:20.63W
 
Hvor ble det av vinden ?? Solen steiker fra skyfri himmel og havet er blikkstille. Varmt ? JA,, Veldig. Heldigvis har vi litt diesel å gå på, så jerngenuaen har sørget for fremdrift allikevel. Med litt seil oppe blir det faktisk også 1,5 knop ekstra. Dagen i dag har gått til litt pussing på båten, soving og grubling. Skipperen har fått to jobbtilbud som venter hjemme og svarfrist er i morgen. Tydlig at hverdagen innhenter oss for hver mil vi kommer nærmere hjemlandet. Hjelp jobbe!! klarer jeg å omstille meg nå da ??.... sikkert, kommer vel med temperaturen tenker jeg.
 
I går kastet vi sekken til Ida på havet. Hun kom jo ombord med ryggsekk med BÆREMEIS. Alle med litt saltvann i blodet vet jo ka det betyr. Så nå er hun ikke sjøsyk lenger. Det problemet løste skipperen fint. Viktig å finne den riktige årsaken til plagene :-)
 
Det går på frem, det går på frem.. men ennå kan vi ikke kjenne lukten av portvinen. 1360 nm igjen. Har fått ut fiskesnøret nå, men det eneste vi har sett så langt er delfiner og en havskilpadde. Så da blir det vel kylling da..sukk..
 
Denne dagen dedikeres til Ida sine foreldre som har bryllupsdag. Gratulerer!!!
 
Ringhorne
 
 

Diary Entries