Adra - og her har vi vært før :-)

Morgengry
Bjerkås, Bård & Gry Enger
Fri 20 Jun 2014 15:47
Hei, på dere som stikker innom denne bloggen - av og til …. ;-)

Vi har hatt 2 dager på svai nå, med de fordeler det bringer med seg! Siste natten var i tillegg svært gyngete, selv om det var helt flatt hav! Gamle dønninger kom innover og «landet» i Morgengry som med jevne mellomrom snudde bredsiden til. Det er ikke så lurt i dette tilfellet, hun burde heller hatt baugen opp i bølgene og vi hadde kunne lagt rolig. Men men, alt går an og vi sov vel rimelig greit, men våknet «tidlig» - halv syv trodde jeg klokken var. MEN da vi hadde bena på dørken begge to, så vi at klokken kun var halv SEKS! Ja, ja så var vi ihvertfall under seil kl. 05:45….. og akkurat det er jo ikke så verst!

Seilturen i dag ble i medvind og medstrøm, så vi gjorde godt over 7 knop, nesten hele tiden. Så dermed var vi fremme i havn, Adra, allerede kl. 11.30. Og her har vi gledet oss til å komme! Målet er å få spansk internett ombord igjen og få handlet litt i det supre supermarkedet som de har her. Vi gikk utført sistnevnte. Vodafone-butikk var det ikke her, ei heller internett i «marinaen». Men supermarkedet var som vi husket, HELT UTROLIG FLOTT!! Her kan få absolutt ALT hva hjertet kunne ønske!

Ja, ja, da blir vi ihvertfall ikke her i flere dager, som planlagt. Vi får finne en større by å ankre opp i, så vi får oss internett ombord igjen!!

Alt vel ombord! Vi synes fremdeles det er litt kaldt i sjøen for et bad. Det kan umulig være mer enn 18-20 grader.