LUCKY 10 Desembre 14:04.44N 60:56.97W

Lucky
Sat 10 Dec 2016 19:55

Bon dia! Us escrivim des de Rodney Bay, a la costa nord-oest de l’illa de Saint Lucia, que diuen aquí. L’arribada a l’illa ahir a la tarda va ser de pel·lícula. En Llini ens va fer la darrera exhibició de pesca d’altura amb la captura d’una barracuda. Com podeu veure., va quedar realment satisfet !

Attachment: PastedGraphic-20.pdf
Description: Adobe PDF document

Attachment: PastedGraphic-21.pdf
Description: Adobe PDF document

Mentre un grup de dofins escortaven el Lucky, una posta de sol fantàstica ens donava la benvinguda.

Attachment: PastedGraphic-23.pdf
Description: Adobe PDF document

Emoció continguda a bord, que les maniobres pertinents per a l’arribada varen aparcar momentàniament. Treure el tangó i desmontar-lo, treure la retinguda de la major. Fer un bordo i desplegar el foc per fer l’entrada de “cenyida” o “d’amura”, per què ens entenguem, en certa manera a contravent.

Attachment: PastedGraphic-24.pdf
Description: Adobe PDF document

Attachment: PastedGraphic-25.pdf
Description: Adobe PDF document

L’entrada a la marina la vàrem fer quasi bé de fosc. L’organització ens va rebre oferint-nos un còctel de rom amb sucs de fruita i una panera amb fruites i una ampolla de rom de l’illa.

Attachment: PastedGraphic-26.pdf
Description: Adobe PDF document

Fer aigua, connectar llum per carregar bateries, llençar escombraries, dutxa ràpida i a menjar una pizza a la mateixa marina del port.

Attachment: PastedGraphic-27.pdf
Description: Adobe PDF document

A les 22.30 quèiem rodons als camarots avui estàtics del Lucky.

Són les 10 am hora local, les 15:00 hora vostra. Avui primera nit a port des de fa 20 dies. Vàrem anar a dormir amb la idea de fer-ho d’una tirada. En voleu saber una de bona? A les 3 am ha passat un grop amb pluja i ens hem hagut d’aixecar a correcuita a tancar escotilles!

La marina a on estem bull des de primera hora. Centenars de velers atracats, gent a munt i avall, les dutxes i els lavabos treuen fum, els serveis de neteja tant de roba com dels vaixells gestionats per gent de l’illa van deixant targetes a tort i a dret venent els seus serveis.

Nosaltres  fa estona que trastegem, en Manel a fer gestions amb l’organització i amb el departament d’immigració de l’illa, en Trespins, després de fer la xocolata (és diumenge), a fer coses pel barco, en Llini ajudant, en Pep preparant l’ultim post pel blog.

Després de donar la roba perquè ens la rentin, el pla que tenim per avui és que després d’haver fet les 3.150 milles, sortirem a navegar. Anirem a “Marigot Bay”, una badia paradisíaca que tenim a una horeta de navegació. Tenim ganes de banyar-nos i parar el sol una mica. Farem un plat d’espaguetis a la “amatricciana” a bord i a la tarda cap a port. Demà volem anar a veure els “Pitons”, dues formacions rocoses verticals que cauen 800 metres fins al mar. I el dimarts ja serà el dia de tornada, preparar les maletes al matí, per agafar un vol a la tarda que després de fer escala tècnica a Barbados ens portarà primer a Frankfurt i després a Barcelona on arribarem el dijous a la tarda.