LUCKY 7 Desembre 13:24.91N 52:18.52W

Lucky
Wed 7 Dec 2016 21:40

Hola a tothom des de a bord d’en Lucky. Just en aquests moments són les 20:15 UTC i naveguem a rumb 275 graus a 8-9 nusos de velocitat destí Santa Lucia.  Després d’una altra nit podríem dir ja típica de grops, orsades, pluja i puntualment vents desfermats de més de 30 nusos, sembla que finalment els alisis s’han establert a la zona  i ens permeten guanyar oest ràpidament, tenim vents portants constants des de primera hora del matí que van dels 15 als 20 nusos. Només hem hagut de fer una trabutgada a primera hora del matí, i ja hem pogut enfilar rumb a destí.


 

Aquesta podríem dir que és la situació “normal” que els navegants troben en aquesta part de l’Atlàntic central i no la que durant la major part de la travessa ens ha afectat a nosaltres; i sembla, pel que diuen els partes meteorològics, que ja no ens deixarà fins l’arribada. Dona gust navegar a aquesta velocitat quasi constant i no haver de fer cap trabujada, ha costat però ens mereixíem un dia tranquil com el que hem passat avui. Si la situació es manté, arribarem a Santa Lucia dissabte al vespre. Ens falten des de la posició actual a l’arribada exactament 510 milles nàutiques, ho tenim a tocar!!!!! (segons els paràmetres de distància atlàntics, penseu que de Palamós a Sicília en línia recta hi ha 490 milles, i la vegada que ho vàrem fer ho vèiem un món!)

Després de tants dies tenim ganes de tocar terra, de dormir sense guàrdies, de fer els àpats sense haver d’aguantar plat i got alhora, de no sentir picar les veles, de no dutxar-nos de genolls a coberta, de caminar sense fer tintines, de no rodolar mentre dormim, d’anar a fer un volt i que no sigui a coberta... Tenim ganes de tot això, però també sabem, que quan siguem a casa i hagin passat alguns dies, pocs, ho trobarem a faltar. Fins demà amics.