LUCKY 25 Novembre 17:40.70N 24:06.78W

Lucky
Fri 25 Nov 2016 06:21

 

Hola a tots! Tot marxa bé a bord del Lucky. 

Avui hem endarrerit una hora el rellotge d’habitàcora. Es correspon a la nostra longitud tenir una hora menys que a les Canàries i per tant dues hores respecte Girona. Un dia més navegant direcció a Cabo Verde; és curiós veure que ens falten 110 milles per arribar-hi, les que hi ha de Palamós a Menorca i ens dóna la sensació que ho tenim a tocar. Realment les distàncies a l’Atlàntic són d’una altra dimensió. Una altra cosa que ens crida l’atenció és que no tenim dies de sol radiant, sí que tenim alguna hora de sol però essencialment els dies són grisos amb núvols baixos. La temperatura durant el dia ronda els 25 graus i a la nit no baixa dels 18. L’activitat però és constant i la veritat és que no tenim temps per avorrir-nos. Aquesta nit passada varen caure a coberta els primers peixos voladors, i els dofins sembla que tornen a visitar-nos sovint. Aproximadament  a les 11pm de la nit passada vàrem veure al ràdar  l’apropament d’un grop que semblava important. La taca del radar era consistent i s’apropava a una bona velocitat cap al nostre barco. Finalment, però, només era una taca de pluja que va anar bé per fer una baldejada d’aigua dolça a en Lucky.

Avui a les 10 del matí el vent ha caigut i hem hagut de posar el motor. Tenim prevista l’arribada a Mindelo a les 7am de demà dissabte. Les canyes continuen tirades, i continuem en les mes de 700 milles que hem fet sense pescar res. En Trespins i en Llini continuen amb les seves reparacions. En Manel te cura de les comunicacions telemàtiques amb l’organització de l’ARC, baixa els partes diaris meteorològics i també els informes diaris de posicio de tota la flota. En Pep salta de la cuina als contactes telegràfics per alta freqüència. Avui toca pujar al pal de la major en ruta. Després de les oportures comprovacions de seguretat comencem a issar en Pep. El balanç dalt del pal és important. Ha de fer unes fotos de una reparació que van fer dalt del pal i que volem comprovar que estigui tot bé. Quan comença a fer les fotos, un cop de mar mou el barco i veiem des de baix com la blackberry vola fins caure a l’atlàntic. Ens hem perdut una foto espectacular del Lucky navegant presa des de dalt el pal, que ha anat a parar sota aigua ...

        

 

Els que coneixem a en Pep sabem que la pèrdua de la seva BB deu haver estat un cop psicològic important. L’ajudarem a superar-ho!!!