Dag 20

QuietPlace
Jan Innstø
Sun 12 May 2013 16:35
028:31.00N 023:22.00W
 
Hei, da har jeg funnet frem brillene (de med ett glass) kniper igjen det ene øyet og går i gang. Mats sier at det er dag 20 i dag. For meg går det litt i surr med disse dagene.
Vedrørende Spekkhuggerne og propellen, så er nok den tapt. Som vi mennesker bruker rulator så har jeg hørt rykter om at når Spekkhuggerne blir gamle og får isjas / gikt og blir stive i halen sin,
så vil de i fremtiden bruke propell som fremdrift.  Bare tenk på når delfinene får vite om dette her og begynner å plukke propeller fra de minste påhengsmotorene. (samt baugpropeller) Ja de er vel allerede i gang da.
I det Norske landskapet er jeg ganske snart i Brønnøysund.
Været rundt meg er veldig fint. Har store dønninger som vitner om det uværet med sterke vinder som har hersket lenger nord i det siste.
Det er jo ingen måne oppe om natten nå, så natta blir jo da veldig mørk, hvis det ikke hadde vært for lyset fra morilden. Fantastisk fin morild, blir bare mer og mer av den for hver natt .
Idag ved tolvtiden kom vinden sigende. Alle seil er oppe, og det går rimelig bra fremmover. Men fra i morgen ettermiddag vil den øke på og da blir det fin seilvind hele veien inn til mål-
 
 
Hilsen Jan