Hvor ble det av vinden ??

QuietPlace
Jan Innstø
Sat 15 Dec 2012 22:00
  14:34.570N 67:40.68W
 
Vi klager ikke.....men nå ønsker vi oss litt mere vind. Her ligger vi og driver i 3 sm. ca. 200nm. fra land. Vi har fortsatt godt med mat og drikke men begynner å få noe hastverk i forhold til Dag og Eva`s hjemreise. Vi gleder oss til å få Daniel og Tina på besøk i jula.
Kan bare meddele at det er 29,6 gr. i vannet !  Stor kontrast til vinter og snø hjemme. Tenker småguttene i Drammen fryder seg.
Vi forsøkte fiskelykken igjen i dag. Fikk en diger gullmakrell som kjempet en hard kamp med oss. Nesten inne klarte den å komme løs, og da hadde den bøyd en kraftig krok. Så å ser det ut til at det blir pasta til middag i dag. Gullmakrellen smaker fortreffelig både ovns stekt og i panne.
Et annet tegn på at vi nærmer oss land er at  en vakker albatross har besøkt oss i dag. Nå er det bare et døgn`s fløteseilas så har vi KRYSSET ATLANTEREN.
Eva`s kommentarer:
Gratulerer så hertelig Serine, vi skåler for deg!! Gleder oss til å dele opplevelser fra turen med venner og familie! Det kjennes veldig bra ut å ha gjennomført. Skagen blir piece of cake etter dette!
Var litt bekymra en stund for at vannet skulle fryse i heimen, men det høres ut som om faren er over for denne gang.... Blir fint med en samling Pål, vi kommer tuslende lett døgnville!