Med stø kurs mot St.Lucia på luciadagen !

QuietPlace
Jan Innstø
Thu 13 Dec 2012 22:05
16:06.400N 54:16.53W
 
Da er vi endelig der vi har drømt om ... Slakke store dønninger, sol, varme og behagelige forhold ombord. Gennakeren trekker oss stødig fremover . Nå håper vi dette vedvarer resten av turen.
Hyggelig å lese kommentarer fra dere hjemme. Så flott Torunn at du ser til heimen vår, det ante meg at det var litt småkaldt der!(sier Eva ) Vi nyter varmen foreløpig, en fantastisk solnedgang nå ikveld tonesatt med  Diana Kralls julesanger, herlig! Vi nærmer oss St.Lucia og Margot Bay, og vi gleder oss stort til å hoppe i havet uten redningsvest!
Vi har billetter hjem 19 des fra Grenada Nils, med mellomlanding i Trinidad.
Så fint å høre at julekonsertene til Torsketruten var vellykket, vi har tenkt på dere og håper noen har gjort et lite opptak slik at vi også  kan få se. Vi hadde store planer om intense ukuleleøvelser, men har hatt relativt store utfordringer med å bevege oss rundt, sitte uten å støtte oss, men vi har ikke gitt opp!
Vi har ikke hatt noen store kriser ombord så langt, noen små, for øyeblikket er det smørkrise....Oppvasken vaskes med Ajax, det skal sies at  Kristin har vært utrolig dyktig til å planlegge innkjøp! Nå er det hermetikk som gjelder, og det smaker som bare det med litt ekstra krydder og hvitløk!