Vi humper videre !

QuietPlace
Jan Innstø
Mon 10 Dec 2012 14:57
19:23.320N 46:22.170W
 
Etter en forholdsvis rolig dag.( vi kunne til en forandring spise middag fra tallerken med slingrekant ) er vi gang igjen som vanlig.
Det blåste opp i går kveld. Genakeren ble pakket ned og vi heiste storseil med et par rev og forberedte natten. Mye grov urolig sjø skapte nok en gang hinder for rolig nattesøvn ombord. I dag skinner sola, vinden blåser 11-13 sm. Genakeren får foreløpig ligge i fred.Vi har på flere døgn ikke sett noen annen skipstrafikk. Sånn er det når en går sine egne veier !
Vi nærmer oss målet og ser at vi nå “bare” har 896 nm igjen tl målet.
Foruten noen små tekniske mysterier, som feil måleravlesning på vanntanker etc., har vi ikke hatt noe trøbbel med båten underveis. Den holder godt mål som langturbåt, og vi føler oss trygge ombord. Manskapet ombord har også klart seg uten store konflikter. Noe uenighet kan det være om seilføring og nødvendig sikkerhet. ( les: Kristin er den første som vil reve når det blåser opp ) Likevel fungerer samholdet ombord godt. Når sola skinner , havet bruser rundt båten, seila er heist og deilig musikk lyder fra høytalerne er alt glemt.
Vi gleder oss likevel til å få fast grunn under føttene om 5-6 dager.