Dagens lille Atlanterhav`s hilsen.

QuietPlace
Jan Innstø
Sat 8 Dec 2012 21:48
20:55.144N 42:33.679W
 
Først og fremst vil vi bare si det er kjempehyggelige med kommentarer på bloggen. Det er stort sett den eneste kontakt med omverdenen. Vi har nok en dag ikke sett noen andre båter her ute på det store havet.
Vi hadde en stille rolig natt sist natt. Stjerneklart og ingen overaskelser av noe slag. I dag har vi hatt en flott seilas med fin vind fra nord og Genakeren har drevet oss videre mot målet. Vi har fått oss sjøvannsbad på dekk, fisket og gjennomført daglige gjøremål. Jan bruker dagen på å reparere, innstalere og vedlikeholde skuta. Han har god hjelp i Dag som deler interessen i å prøve ut, undersøke og ikke gi seg før en er i mål.
Dagens middag ble hentet fra havet, En flott fargerik gullmakrell ble servert ovnsstekt med passende tilbehør. Da får svinefile`n vente til i morgen.
Nå har vi på oppfordring fra ut. tatt ned genakeren for natta. ( Gutta surmuler litt  da vi taper litt fart ) og håper på ei stille natt med nok vind til å drive oss frem i nattmørket, Ja, for kølende svart er det ! Det hjelper godt når det er klart og stjernehimmelen over oss lyser. Har ellers liten følelse av at det snart er jul. Bortsett fra tanken på de der hjemme som maser rundt med juleforberedelser.
Ellers går det helt greit å motta mld. på satelitt telefon.( Du lurte på det Thomas og gi gutta en stor klem. Farmor savner dem ! )