Fw: Poss. raport dag 8 22 juni

Hvorforikke
Jarle og Heidi Bjørkli
Thu 21 Jun 2007 14:06
210607 11:55:25 Posisjon 50.53N 008.10W Hvorfor Ikke 0 Squalls Kurs 42 gr
Wind 13 knop Speed 5,5 knop En del motsrtøm fir øyeblikkket. B.temp 15 gr Temp i sola 27 gr.
Meny: Gratinert gryte m/ bacon, og skjokoladekake til kaffen.

Utseilt siste døgn 164 nm
ETA til Dublin 177 nm

Hei!

Vi er nå på vei opp Irske sjøen og vøret er topp med sol og litt skyer. I går ettermiddag forandret vi kursen mot Dublin og vi regner med å være fremme i morgen ettermiddag. Her ombord er selfølgelig alt bra og vi koser oss i dag med nylaget eggesalat, med hjemmelaget brød. Ikke så mye å fortelle om, men det står dårlig til med fiskinga,,,! ikke et eneste napp en gang.

Når vi nå kjører opp mellom England og Irland er det viktig å følge tidevannstabellene. Dette er noe nytt for oss, og visse plasser er det opp til 11-14 mtr mellom flo og fjære, så da gjelder det å kjøre medstrøm.

Da jeg våknet i formiddag hadde vårt manskap Kaare ryddet og vasket opp, og til å med vasket gulvet....! sånn et creew skal man lete lemge etter.! Fantastisk å være 3 stk som tar et tak når det trenges, både når det gjelder vakter og skole for ungene og ikke minst båten generelt.

P.S Ser dere har drømmeforhold i de andre norske båtene som forlot Horta denne uken. Det er nok fortjent, etter det været dere hadde mot Horta..! og Bjørn Vidar, hils alle sammen fra oss, regner med at dere seiler sammen?Skal smake på guinnesen og tenke på dere....!

Takk for i dag

hilsen Jarle
Hvorfor Ikke