Horta/Asorene

Hvorforikke
Jarle og Heidi Bjørkli
Tue 29 May 2007 21:32
Hei!

Vi er fortsat her i Horta, og den ene båten etter den andre kommer inn her.Vi ligger nå fem båter utenpå hverandre. Mange norske båter er kommet, men vi mangler 3 båter fortsat Anna, Seven, og Nano. De ventes inn om en snau uke. Søndag kom Meadow, og de varslet på forhånd at det skulle bli stooooor fest å ståhei...! det stemte det ja..! Den lille masten som var igjen på båten hadde de prøvd å teste radarreflektorer..! alt fra skrapjern til kondomer ,he he, artig innslag.

Jonny på Capella bestilte plass til 30 stk på Peter`s, og etter et forspill på Meadow entret vi Peter`s ca halv ni på kvelden, der var det mye folk og vi fikk sitteplass til 5..? , men etter en stund var vi alle samlet rundt bordet, og det ble spist og drukket til de små timene plutselig var over oss. Da bar det ned til kaien igjen og nattspill var nok ikke til å unngå, vi fikk se film av overfarten( kan annbefales) sjekk siden til Meadow www.vanntrisel.com
der ligger det en del andre filmer også, den siste blir lagt ut en av dagene.
Jeg å kapteinfruen var hjemme kl 0600 så det ble en kort natt, kan man si.

Den siste uken har været blitt vesentlig bedre, og vi opplever tempraturer opp mot 25-28 grader, og solen steker bra, men når kvelden nærmer seg faller temp 10 grader. Vi har bestemt at vi blir her i Horta til vi reiser hjemover ca 9 juni, her koser vi oss masse, og det er veldig sosialt med de andre norske båtene. 2 båter er allerede reist, og 2 reiser til helgen regner de med, men fortsat er vi mange igjen.

Neste plan er å leie en minibuss sammen med Ringhorne som nå har fått familien på besøk, og vi drar en tur rundt øya for å se oss omkring.

Til dere som fortsat er ute å seiler..! Vi venter på dere..!!

Hei så lenge!

En solfyllt hilsen fra oss i Hvorfor Ikke