Fortaleza marina park

Flow
Sat 22 Mar 2014 11:22
03:43.167S 038:31.743W Etter en natt til ankers innenfor moloen her ligger vi nå trygt fortøyd i marinaen. Det var litt tricky, men med god hjelp på land gikk det fint. Vi måtte nemlig legge ut anker i baugen og bakke inn til flytebrygga. Det er i utgangspunktet greit nok, og det er vi også vant til fra Middelhavet, men her er flytebryggene noe for seg selv. Det beveger seg noe veldig i svellet, og det stikker rustent stålskrap ut fra søylene som skal holde det hele på plass. Derfor kan vi ikke gå nærmere enn ca 2 meter. Med andre ord er vi avhengig av gode venner på land for å få det til. Og det hadde vi, så alt gikk fint. Vi bruker nå jolla for å komme oss til og fra flytebrygga.

Etter å ha fortøyd har vi første dagen vært veldig effektive. Vi kjørte rundt i taxi i tre timer for å sjekke inn og handle. Deretter var vi invitert på drinks på den finske båten Melina. Etter det kveilet vi alle tau, gjorde om båten fra seilbåt til "landbåt", ryddet og vasket ned alt inkludert under dørkplater, skiftet på bikkene, laget tre retters middag og kunne ta imot Irkka og Elina på middag etter en rask dusj. Etter en meget stor oppvask krøp jeg til køys. Da valgte Camilla og sette seg i en forletom bassengbar og bruke noen timer på internett. Kokken 0400 gikk hun til køys. En begivenhetsrik dag, kan du si.

Dette stedet ser ut til å bli bra. Det er riktignok dyrt å ligge her, men så får vi benytte oss av fasilitetene på et 5 stjerners hotell. Det er treningsstudio med air condition, basseng og bassengbar med gratis internett, restaurant mm

Vi har ikke tid til å bli her lengre enn kanskje 5 dager før vi drar videre til Guyana via en stopp på djeveløya i Fransk Guyana hvor Papillon satt fengslet.