logo S/Y EmBlem (Nesøya)
Date: 02 Aug 2008 20:37:54
Title: 2. August Isle of Wight {50:20.42N 00:45.96W}

Etter noen fine dager i Brighton har vi forflyttet oss 42 n/m lenger vest til en hyggelig havn kalt Bembridge på Isle of Wight. En stor øy kun 60-70 n/m fra Cherbourg (Frankrike) som er vårt neste "mål", og 1 time fra Portmouth. I dag har det vært store bølger og mye vind, vi hadde egentlig tenkt til og gå til Portmouth, men med medstrøm rakk vi akkurat å komme inn. Lavvnnet var så lavt at vi ikke hadde kommet inn hvis vi hadde kommet 10 min senere. Ved innløpet til havnen så står det en tidevannsmåler som man må avlese dybden på for å se om det holder. Det var en "kanal" vi gikk igjennom med båten som var tørrlagt 2 timer senere... se bildene: 
 
Da vi kom i land gikk Magnus og jeg en liten tur på land og fant en fotballbane, der spilte hele familien fotballkamp OG GJETT HVEM SOM VANT!...    det ble likt...
det var en jevn kamp, men lag Arsenal (Magnus og Jørgen) var mye bedre enn Man U (Mamma og Pappa) Pappa bare skjøt og skjøt... KJEDLIG!
Etter en spennende kamp og en mor med skadet akillis gikk vi en tur på stranden (uttørket), deretter gikk vi til båten og spiste en deilig middag.
 
Jørgen :-)

Diary Entries