St. Lucia - Rodney Bay

Katarina og Hallstein på tur - Nå med SY Sana
Hallstein Moerk
Tue 13 Dec 2011 12:58
14:04.47N 60:56.94W
 
Da har vi vaert i Rodnay Bay i en snau uke. Vi har faatt sett litt av oeya, noen har leid bil og sett seg litt rundt,
andre har ligget paa stranden og slikket sol. Vi har fortsatt trenden med god mat. Tro det eller ei er det en svenske som driver 3 resturanter her,
og vi har vaert paa alle sammen. Toppen var Edge, som la paa en brygge helt nede ved vannkanten.
Maten der var helt fantastisk, toppet med en hummersuppe som ifoelge skipper'n var den nest beste av de han har spist (og det er ikke faa:).
 
Ellers fant ogsaa skipper'n en konkurrent med en like stilig shorts. En engelskmann paa nabobaaten stilte gladelig opp paa bildet som gav en god latter i begge baatene. Vi ble senere invitert over paa shampis, saa han tok det ikke ille opp, og en god latter forlenger jo livet. Vi lever en stund paa den;-)
 
Naa har mange faatt ned familien paa besoek, og vi har derfor vaert litt mer spredd paa dagtid, mens vi har spist middag samlet.
Igaar (11.12) var Arne, Haakon, Leif og Hallstein (noen med foelge) i Marigot Bay paa en dagstur og badet og spiste lunsj paa baaten.
Den andre gjengen slikket sol paa stranden. Temperaturen er som vi maalte paa slutten av turen 30 + i lufta, og rett under 30 i vannet.
 
Idag takker Kjetil og Petter av. De skal leie seilbaat for aa seile 10 dager sydover paa Grenadinene. Hallstein seilte de opp, og morro var det at vi fikk kontakt med vaare venner paa TimeOut paa VHF'n. Vi snudde og fikk oensket de velkommen. (Se bildet)
 
Ellers er det goy aa se baatene som kommer inn fortsatt- de blir moett med rompunsj paa brygga og gaar i samme fella som vi gjorde den foerste dagen. Vi har imidlertid funnet roen igjen selv om vi ikke alltid er i seng foer 12;-)
 
Naa venter vi bare paa premieutdelingen, og alt tyder paa at vi faar 1 plass i klassen, mens vi for overallplasseringen (divisjonen) fortsatte er litt usikre paa reglene. Den 17 faar vi svaret.
 
Ship O'hoi
Hilsen oss paa Capraia
 

JPEG image

JPEG image