Atlanter'n dag 9

Katarina og Hallstein på tur - Nå med SY Sana
Hallstein Moerk
Mon 28 Nov 2011 16:18
18:40.61N 37:13.84W
 
I dag kl. 1505 rundet vi 1400 nm igjen til Rodney Bay paa St. Lucia. (Og da ble det tatt lagbilde) DVS. at da er vi i teorien halveis, men herifra og inn skal det vaere mere stabile vinder rett mot maal. Det stemmer til naa - vi cruser avgaarde i 8 knop med "Big Mama" hengende flott foran paa skuta. Det gynger litt og boelgene komer naa skraat in bakfra, saa litt slalomkjoering blir det. 
Vi sitter og finregner naar vi skal komme frem - vearmeldingene fremover begynner aa bli ganske sikre. Tipset er mandag eller tirsdag. Time will show!
 
Ellers har vi markert bursdagen til Haakon idag - han fikk da en sjokoladeplate og i kveld blir det eplekake og kaffe. Cognac'n faar vente til vi er paa land! Hilser og takker for fantastisk hilsen han fikk paa dagen:)
 
I natt hadde vi litt bygevirksomhet saa vinden var oppe i rundt 13,5 s/m, da brasen royk. ALLE MANN PAA DEKK!!
Vi begynner aa bli saa drillet at det gikk ganske greit. Vi fikk ned spinaker, satt pa brasen paa nytt og turet videre:)
 
Ellers er det litt smaareperasjoner som gjoeres undrveis - idag generatoren som vi skrur litt paa. Av alle ting - den nekter aa stoppe. Den er ny!!!
 
Ellers gleder vi oss til mat - Arne ar holdt paa i 1 doegn med aa preparere Bacalao.. Det maa bli bra.
 
Vi ser relativt lite baater underveis, er vel 1 doegn siden vi saa siste baat. Er litt artig aa seile med andre baater ogsaa. Drar den fra, tar vi innpaa..
Vi faar daglige rapporter fra ARC og ser at vi ligger godt plasser, saa vi haaper naa at vi ikke skal faa noen skader paa utstyr og folk, saa kan det bli spennende aa se hvor havner paa resultatlista..
 
Naa ropes det - vakttid for meg.
 
Ship O'hoi

JPEG image